Kopen, verkopen & swappen

Voor al je (ver)koopjes, groupsorders of om te ruilen (lees de regels voor je post).

Forumregels
- Je mag hier make-up spullen, kleding, sieraden of accessoires verkopen.
- Het is niet de bedoeling om voor ieder product dat je verkoopt een apart verkoop topic te openen. Als je weet dat je meerdere producten hebt, doe dit dan in één topic.
- Spam niet in andermans verkooptopic (of ander topic) met jou producten die je te koop hebt.
- Je mag hier spulletjes verkopen die je niet (meer) gebruikt en groepsorders organiseren, maar het is niet de bedoeling om een complete winkel te beginnen en/of een topic openen om voor anderen te bestellen en hier winst mee te maken. Je hoeft geen verlies te lijden, maar het is hier geen Marktplaats of Ebay.
- Als je iets verkoopt dan zet je de producten in je topic, een link naar Marktplaats/Ebay alleen is niet toegestaan. De verkopen regel je via het forum/je e-mail, maar niet via andere verkoop sites.
- Je mag pas iets verkopen als je meer dan 75 berichten hebt gepost, dit om te voorkomen dat hier mensen komen om alleen te verkopen.

Tips: Pas op met verkopers die hier uitsluitend komen om iets te verkopen. Dit kan je zien aan de hoeveelheid berichten die ze hebben (berichten kun je nakijken door naar het profiel te gaan en dan te klikken op 'zoek naar alle berichten van naam').

Als je het gevoel hebt dat het niet helemaal pluis is, als je bv lang zit te wachten op een product, of als je niks meer van iemand hoort na betaling, kan je dit in een PM melden bij de moderators.

Laat na afloop beiden iets achter in het feedback topic, dit zorgt er voor dat anderen weten wie ze kunnen vertrouwen met kopen/verkopen.

Admin en mods zijn niet verantwoordelijk voor aankopen op dit forum. Mocht je iemand verdenken van oplichting, dan kun je dit melden bij de moderators.
 • Forum
  Onderwerpen
  Berichten
  Laatste bericht
 • Actieve onderwerpen
  Reacties
  Bekeken
  Laatste bericht

Keer terug naar Forumoverzicht

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers.

cron